Kraamzorg Annemarie

Ervaringen

Ervaringen Kraamzorg Annemarie

17

Jaar ervaring

Ervaringen Kraamzorg Annemarie

500

Baby's

Beschuit Kraamzorg Annemarie

3000

Beschuit met muisjes

Recenties van mijn gezinnen

Ervaringen Kraamzorg Annemarie

Sammie

Het was werkelijk een feestje om Annemarie tijdens onze kraamtijd bij ons te hebben. Ze legt alles goed uit en geeft super praktische handige tips. Heel liefdevol en geduldig voor ons hele gezin. Ze voelt moeiteloos aan waar de behoefte ligt. Haar zorg voelt heel natuurlijk. Nogmaals dank je wel lieve Annemarie! Van ons krijg je een 10.

Josefien

Lasse

Annemarie is ontzettend professioneel en daarbij ook een heel prettig iemand om om je heen te hebben de eerste dagen na de geboorte. Ze geeft heel veel fijne informatie en zorgt met veel liefde voor het gezin. Ze was voor de tweede keer bij ons en heeft ook veel tijd doorgebracht met onze oudste dochter. Mocht er ooit een derde kindje komen, hoop ik dat Annemarie weer bij ons komt. Ze is een absolute aanrader!

Lysanne, Thomas en Olivia

Elise

Wij voelden ons zeer gelukkig dat Annemarie onze kraamverzorgende was bij alledrie onze kinderen. Ze is lief, zorgzaam en legt alles uit aan beide ouders afzonderlijk en schrijft alles voor je op. Annemarie ondersteunt en is met humor strenger waar dat moet en ook gewoon gezellig om in huis te hebben. Veel dank!

Maartje, Aernout, Jules en Feline

Tobias

Annemarie kwam ons kraamzorg geven na de geboorte van ons tweede zoontje. Hadden we haar zorg bij onze eerste zoon ook maar gehad..! Ze is niet alleen erg vriendelijk en gezellig maar is ook een harde werker en is zeer kundig mbt de zorg voor de baby en voor mama. We voelden ons de hele week ongelofelijk verwend door haar hulp en ook onze oudste zoon van 2,5 jaar was dol op haar. Lieve Annemarie je hebt heel veel voor ons betekend de eerste dagen, je bent echt een topper! Joshua vraagt elke dag nog of je komt 😉

Charlotte

Kiki

Lieve Annemarie, jij hebt aan al onze wensen voldaan. We hebben heel veel van je geleerd en we hebben optimaal kunnen genieten van onze kraamweek. Dank voor je goede zorgen liefst Trudy, Jardo en Kiki

Trudy en Jardo

Kaito

Wij zijn ontzettend gelukkig met dat wij Annemarie als kraamverzorger hadden tijdens de kraamweek van onze eerste kind. Zij heeft ons die week begeleid, stelde zich erg proactief op maar hield ook heel erg rekening met onze persoonlijke situatie en onze wensen. Verder heeft Annemarie ontzettend veel kennis over baby’s, hoe die te verzorgen en met welke producten, wij konden haar alles vragen ook omtrent borst en flesvoeding. Wij zouden niet weten hoe wij onze eerste week door waren gekomen zonder haar. Zo veel dank! Tara en Kenta

Tara en Kenta

Ervaringen Kraamzorg Annemarie

Penélope

We waren super blij met haar aanwezigheid. Annemarie is zorgzaam, gezellig, kundig, proactief en super goed met baby Penélope en ook met de oudere kinderen. En lekker koken was nog een extra pluspunt! We waren helemaal blij met haar en vonden het jammer dat ze weer weg ging. Wat hebben we genoten van haar aanwezigheid. Jammer dat we Annemarie niet al kenden bij onze eerste 2 kindjes!

Hanneke

Abel

Annemarie heeft ons een fantastische start gegeven van ons ouderschap.

Anne

Jimi

Annemarie was voor de 2e keer bij ons. Nu bij ons 3e Kindje. Het was weer heerlijk om haar weer erbij te hebben in onze kraamtijd. Het voelde nooit ongemakkelijk of vreemd om haar in huis te hebben. Ze is kundig en heeft ons goed en adequaat geholpen toen mijn dochtertje moeite had met drinken. Door haar kunde konden we dit snel oppakken en oplossen. Ze heeft ervoor gezorgd dat onze kraamtijd weer heerlijk was. Voor ons, maar ook voor de grote broers. Die elke ochtend blij waren als ze haar weer zagen!

Isabelle

Boy

Annemarie was echt een held! Ze was gewoon een fijne kraamhulp en wist op de een of andere manier precies welke ondersteuning we nodig hadden. Bij een volgende baby willen we haar weer.

Josine

Noé

Lieve Annemarie, Dank je wel voor jouw fantastische zorg voor, tijdens en na mijn kraamweek. Je was betrokken vanaf het eerste moment, al in de weken voor de bevalling stelde je me gerust en stond je paraat. Je was goed voorbereid en bracht je spullen al bij ons omdat het aan het sneeuwen was. De nacht van de bevalling was je er supersnel en je hebt me door de persweeën heen gecoacht. Je ging pas naar huis toen ons meisje goed op temperatuur was en wij gerustgesteld konden gaan slapen. Je werkt professioneel en handelt wanneer dat nodig is. Je hebt ons zo goed verzorgd en begeleid in de kraamweek! Je hebt enorm veel kennis en weet dit gedoseerd en op een passend moment over te brengen. Je was er voor mij en de baby en had daarnaast ook alle aandacht voor de andere kinderen, papa, hond én huishouden. Ik hoefde me nergens druk om te maken, alles was al gedaan voor ik eraan dacht. Je bent vrolijk en actief, je werkt ontzettend hard en tegelijkertijd ben je stil op de achtergrond en kan het gezin een nieuw ritme vinden en de baby leren kennen. Met jou zou ik zo weer een kraamweek willen hebben! Het was zó fijn om je bij ons te hebben! Heel veel dank en liefs, Anniek, Paul, Vive, Finn, Noé en Mooki

Anniek

Mels

Door Annemarie hebben wij een fantastisch eerste week met elkaar gehad! Veel dank

Ilse

Ida

Annemarie heeft geweldig goed voor ons gezin gezorgd tijdens de kraamperiode. Zorgvuldige, lieve zorg, bovendien heeft ze heel goed geholpen bij het op gang brengen van de borstvoeding. Behalve mij en de baby, heeft ze ook ons zoontje van twee heel lief opgevangen. Hij was dol op haar. Ik wens elke kraamvrouw zo een lieve, bekwame kraamverzorgende toe als Annemarie.

Sabine

Mason

Super lieve fijne kraamverzorgende die mij het vertrouwen gaven die ik nodig had, die precies aan ons zagen wat wij nodig hadden zonder erom te hoeven vragen! Ze deden zoveel meer dan wat je mag verwachten. Wij hebben een top kraamperiode gehad! Bedankt voor alles Annemarie en Ida.

Jane

Sarah

We hebben een hele fijne week met Annemarie gehad! Ze neemt veel initiatief en past zich ook makkelijk aan. Annemarie ziet precies wat er moet gebeuren en zorgt daardoor voor een onbezorgde week waarin je als ouders alle tijd hebt om je kleintje te leren kennen.

Annemarie

Tygo

Annemarie is een lieve en kundige vrouw. Ze heeft ons een fijne kraamtijd gegeven na een minder leuke start in het ziekenhuis. Ze heeft mij en ons gezin echt in de watten gelegd. Een echte aanwinst voor in je kraamtijd!

Kim

Evi

Annemarie was ongeveer de eerste die ik weer belde toen ik (na drie maanden van de eerste) weer zwanger was. Wederom was zij voor ons een geschenk uit de hemel en heeft ze ons de eerste dagen zo goed verzorgd en begeleid. Zowel wij als Boaz en Evi hebben het getroffen met zo’n kraamhulp als Annemarie. Ik wil haar aan iedereen aanraden.

Lieke, Martijn en Boaz

Jax

Annemarie heeft onze kraamtijd zo ontzettend leuk gemaakt. Ze was heel relaxt, altijd opgewekt en heeft ons zo goed geholpen. Annemarie gaf heel goed advies en tips over de verzorging van ons zoontje. Ze heeft ons verwend met lekker eten en ook nog zelfgebakken koekjes! We kijken met veel plezier terug op onze kraamtijd. Onze oudste dochter mist haar al!

Marjolein

Ervaringen Kraamzorg Annemarie

Olivia

Door de corona maatregelen werd het allemaal wat beperkt. Maar wij hebben daar verder geen last van gehad. Annemarie werkt hard en schoon. Alles wat ze wilde doen kwam af. Super lief voor al onze kindjes Jack bijna 4, Nick 2.5 en onze dochter Olivia. Qua lunch en andere verzorging kwamen we niets tekort. Dit was voor ons de mooiste en fijnste kraamperiode. Ook omdat we 1 kraamverzorgster in huis hadden. Goede begeleiding bij de borstvoeding wat zo belangrijk is. Als dat niet goed wordt opgezet verloopt het niet zoals je hoopt. Wij zijn Annemarie zeer dankbaar voor deze mooie en onvergetelijke kraamweek. Heel erg bedankt

Sandy

Tommy

Het was heerlijk om Annemarie als kraamverzorgster te hebben, ze heeft veel zelfvertrouwen en rust waardoor het fijn is om haar in huis te hebben. Ze is heel kundig en weet veel, door mijn keizersnede was ik op het begin aan bed gekluisterd maar Annemarie zorgde perfect voor mij en de baby (en mijn zoontje van 3 als hij iets nodig had!) het voelde heel natuurlijk om haar in huis te hebben en vond het echt heel jammer toen de 10 dagen erop zaten! Annemarie is ook flexibel, waardoor ze ook eens boodschappen kan doen of koken als dat eens zo uitkomt… Annemarie is te gek en echt een aanrader.

Isabelle

Helena

How great it was to have Annemarie at home with the brith of our second daughter. She was born at the very beginning of the corona crisis, and to have Annemarie at home every morning gave us some fresh air. Olivia, our first daughter, couldn’t wait to see her everyday. Annemarie was always very respectful, understanding and gave us very good advice regarding all sorts. Even being our second time, you do forget all the ins and outs. She even took some nice pictures of us all. Very kind of her. Not being able to have any visitors, the role of the kraamzorg was really important for us and our 2 years old, giving us some “social and playful” moments. I would strongly recommend any family to have her, you won’t regret it. Thank you very much! Super bedankt! Helena, Olivia, Victoria and Ewout.

Victoria

Boaz

We kunnen niet anders zeggen dat Annemarie ons een fantastische kraamtijd heeft bezorgd. Ze was zo warm, lief en inlevend. Annemarie begreep precies wat we nodig hadden. Ze heeft ons en Boaz niet alleen goed verzorgd, maar ook de eerste spannende dagen goed begeleid bij de eerste stappen naar het worden van een vader en moeder. Annemarie is een fantastisch en bijzonder persoon en we hopen dat ze weer bij ons wil zijn als er een volgende kleine in ons midden mag komen.

Lieke

Woody

Zonder Annemarie was de kraamtijd niet zo waanzinnig als dat we deze hebben beleefd! We wilden dat ze langer bleef of het liefst bij ons kwam wonen! Ze heeft ons heel natuurlijk en langzaam het zelfvertrouwen gegeven dat we het alleen ook kunnen. Zeer bekwaam, geduldig, liefdevol, rustig, professioneel, zorgzaam en gezellig. Er is geen leukere en betere!

Katrina

Teun

Ik kan echt niet anders dan alles optimaal beoordelen. Er is werkelijk geen enkel punt wat beter had gekund! Annemarie heeft ons alles geleerd wat we moesten weten en ze deed alles met veel toewijding. Ze heeft veel kennis en haar eigen ervaringen als moeder vormen een prettige aanvulling. Daarbij was ze ook gewoon nog eens hartstikke lief voor ons en onze zoon.

Chantal

Ava

Dankzij Annemarie heb ik echt een super kraamweek gehad. Kon echt geen betere kraamzorg wensen! Annemarie is ontzettend lief, behulpzaam, weet heel veel en legt alles heel goed uit en ook nog eens heel gezellig! Echt top!!!

Marjolein

Vinz

Annemarie is echt een topper! Wij wisten niet veel over baby’s en waren onzeker over de verzorging en voedingen. Annemarie legde alles rustig uit en soms wel 10x als dat nodig was haha.
Ze helpt je niet alleen met de baby, maar is ook een luisterend oor. Het was, voor ons wegens omstandigheden, een heftige zwangerschap en bevalling/keizersnede en hebben veel steun aan haar gehad. We hadden ons echt geen fijnere kraamverzorgster kunnen wensen!
Ook werkt ze erg hygiënisch en vraagt wat je zelf belangrijk vind. Ze deed zelfs een boodschapje en maakte heerlijke gezonde fruitsalades en heerlijke broodjes!
Na 10 dagen waren wij voldoende aangesterkt daardoor. En ook een stuk zekerder geworden over de verzorging van Vinz en ook zekerder van onszelf als ouder…

Wij raden Annemarie dan ook iedereen aan!

Sanne

Jill

Ik heb een hele fijne kraamtijd gehad. We hebben veel van je geleerd en je zorgde erg goed voor ons. Je wist precies wat we nodig hadden.
Ik weet zeker als er een 2de komt ik je meteen bel.Dank je wel voor de fijne tijd zorg en tips.

Tamara en Mark

Ervaringen Kraamzorg Annemarie
Scroll to top